יש לכם רעיון חדש למוצר או לטכנולוגיה. האם עליכם לשקול פטנט על הרעיון שלכם ואם כן, מה הצעד הראשון שעליכם לעשות? נביא במאמר זה 10 טיפים מעולים בנושא עריכת פטנטים.
> קראו בהרחבה על פיתוח פטנטים https://patents-il.co.il/developing-patent
10 טיפים בנושא עריכת פטנטים
- תעוזה: חשבתם על פטנט איכותי וייחודי, מעולה. התמקדו במשהו שיצור עניין רב והעזו להציג מוצר נועז. כמאמר: "מי שמעז, האפשרות השנייה היא הצלחה".
- חכמה: מוצר הדרוש פטנט, כדאי שיהיה עם חכמה מסוימת, כדי להגיע למצב שהמוצר יהיה ראוי ומתוחכם. תחכום בכל דבר, גורם ללקוחות לרצות את המוצר יותר.
- יופי: פטנט יפה הוא פטנט שנמכר יותר מכל השאר. גם על חוסר בתחכום, יחפה היופי של המוצר. השקיעו בזה הרבה והגיע למוצר מושלם.
- יצירתיות: מוצר עם יצירתיות מופגנת נמכר הרבה יותר לאנשים שמבינים בפטנטים. העמל כל כך שווה. כל יצירתיות, תועיל רבות לשיווק הנכון של המוצר שלכם.
- מסוגנן: סגנות הפטנט יהיה תמיד החלק הנראה הראשוני. לקוחות יאהבו פטנט עם סטייל וסגנון. אנשים אוהבים.
- עריכה: עריכת הפטנט היא צעד מחויב שיש לעשות אותו עם עורך דין לפטנטים שמתמקצע בנושא זה.
- שלם: פטנט שלם שעבר עריכה נכונה, לא יסבול והגבלות מיותרות, כך שתוכלו לשווק אותו מהר יותר.
- איכות: מוצר איכותי ובנוי ועשוי מהחומרים הנכונים, יחזיק זמן רב יותר והלקוחות ירכשו אתה המוצר שלכם בכמות רחבה הרבה יותר.
- חדות: מוצר ופטנט שיודע להביא אל לקוחותיו חדות ותכליתיות, יהיה שווה יותר ויימכר במהירות גבוה הרבה ממה שחשבתם.
- צבעים: צבעים המובלטים על המוצר והפטנט שלכם, חשובים מאוד לצורך קידום המוצר שלכם ולצורך הנראות שכה חשובה לו.


